Norskt havregrynsbröd
Ett gott, hållbart och saftigt bröd.
Ett gott, hållbart och saftigt bröd.
Gott bröd med rivna morötter och solrosfrön, jag brukar variera mjölsorterna efter vad som finns i skafferiet när baklusten faller på.
Min mormors inlagda sill, (utan ättika), lagen kokas istället på färskpressad citron och socker, fräsch och supergod sill!
Snabbt, enkelt och jättegott om du som jag gillar avokado och vitlök. Kommer från Kurorten Källans suveräna salladsbuffé i Åmliden utanför Norsjö.
Världen bästa ugnsbakade lök enligt Jamie Oliver, jag håller med! Lite omständig att göra men riktigt god och matig som tex. förrätt eller tillbehör.
Sallad med smak av sommar, perfekt till grillat.
Snabb, festlig rätt med fläskfilé.
Läcker mousse till buffé eller som en förrätt med toast eller på riktigt Norrländsk tunnbröd!
Ett absolut måste till jul!