Ädelostbakad rödlök

Ett vitaminrikt och gott tillbehör till en fisk eller kötträtt

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 800 g rödlök
  • 6 msk olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • 100 g hasselnötter
  • 200 g ädelost

Gör så här

  1. Skala löken och skär av en bit i varje ände på löken. Skåra dem nästan helt igenom. Ställ dem i ugnsfast fat och ringla över oljan. Krydda och försök få ner det djupt i fårorna. Hacka nötterna grovt. Smula över osten och nötterna.
  2. Ugnsbaka i 200 º i 30 minuter tills löken är mjuk. God till både kött och fiskrätter.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…