Äggrulle med matjessill och forellrom

Läcker äggrulle att servera på frasigt bröd. Perfekt nu i påsktider.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 hårdkokta ägg
  • 25 g brynt smör
  • 1 matjessillfilé
  • 20 g forellrom
  • 4 skivor vitt formbröd
  • Smör att steka i
  • Dill till garnering

Gör så här

  1. Hacka äggen fint, skär sillen i små bitar. Blanda samman brynt smör, ägg och sill. Rulla in i plastfolie till rullar, ca 1 cm i diameter.
  2. Låt rullarna kallna i kyl i minst 2 timmar.
  3. Stek brödet i smör och skär bort kanterna.
  4. Dela rullarna i lite kortare längder än brödet.
  5. Toppa med forellrom och dill.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…