Anjovispaj

En mycket smakrik paj

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • Pajdeg:
  • 3 dl vetemjöl
  • 200 g margarin
  • kallt vatten
  • Fyllning:
  • 3dl mjölk
  • 3 ägg
  • Ask ansjovisfileér
  • 1 stor skivad lök
  • 2 dl riven ost
  • Dill

Gör så här

  1. Kör gärna pajdegen i matberedare. Låt den stå kallt en stund innan du förgräddar den i 225, 10 min. Gör äggstanningen, skär ansjovisen i mindre bitar, fräs löken utan att den tar färg. Häll allt i det förgräddade pajskalet, grädda i c. 30 min el. tills äggstanningen är krämig. Ät och njut den helst lite avsvalnad med en god sallad.

Kommentarer

Anjovispajen var något av det godaste jag ätit och den gjorde stor succé hos vårs våra gäster. Jag kan varmt rekommendera den.

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…