Ansjoviscrostini

Enkelt och gott ! Mixa ansjovis och färkost, krydda, och bred på ugnsrostad baguette.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2 minibaguetter
  • 1 ½ -2 msk olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • Ansjoviskräm:
  • 1 liten burk ansjovisfiléer, ca 50 g
  • 250 g Arla köket Kesella kvarg
  • Salt
  • Peppar
  • 3 msk finskuren gräslök

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200º.
  2. Skär baguetterna i skivor och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Häll på olja och krydda med salt och peppar.
  3. Rosta brödskivorna i mitten av ugnen tills de är gyllenbruna, 6-7 min.
  4. Häll av ansjovisen och spara spadet. Mixa ansjovis och kvarg. Smaka av med ansjovisspad, salt och peppar. Vänd i gräslök och fördela ansjoviskrämen på brödskivorna.
  5. Garnera med fint skuren gräslök.

Kommentarer

Väldigt enkla och göra och gästerna uppskattade dem mycket. Perfekt tilltugg till fördrinken - de kommer jag göra om.

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…