Avokadoröra med räkor

En god förrätt som är lätt att förbereda.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2 st mogna avokado
  • ½ rödlök
  • 2-3 msk majonnäs
  • 2-3 msk Kalles kaviar
  • Räkor

Gör så här

  1. Dela avacadon i två delar. Ta bort kärnan och lossa avacadon från dess skal. (var lite försiktig för skalet ska användas till uppläggning)
  2. Mosa avacadon så slät som möjligt med en gaffel i en bunke. Tillsätt den röda finhackade löken. Blanda sedan i majonnäs och kaviar. (hit kan man förbereda)Lägg smeten i skalen och garnera med räkor.
  3. En perfekt förrätt eller som lite gott tilltugg en fredagskväll.

Kommentarer

Pressa över citron, lime eller vinäger för att slippa missfärgning.
Det beror på hur länge du väntar. Tror vi väntat max 1 timme innan servering och då har det inte varit någon fara. Det har förvarats i kylskåp och innan servering har vi blandat runt röran igen.
Jag ska testa göra det till mitt kalas imorgonbitti, låter jättegott! Men blir inte avokadon brun om man förereder det innan?
Ingen som tyckte om receptet? Inte en enda kommentar eller stjärna ;0( lite synd tycker jag.

Liknande recept

@zeta

Gazpacho

Kall tomatsoppa, lika god till lunch som till förrätt. Enkel att göra och lätt att förbereda, låt den gärna stå i kylen över natten,…