Cornflakesfisk

God sprödbakad fisk

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 300 g fiskfilè
  • 4 msk flytande margarin
  • 2 msk ströbröd
  • 2 dl cornflakes
  • 2 krm salt
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • Kall sås:
  • 1 påse knorr dressingmix, Örtagård
  • 2 dl crème fraiche

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225*. Lägg fisken i en ugnsäker form. Blanda flytande margarin, stöbröd, flingor, salt och vitlök. Krossa ev flingorna lite. Fördela över fisken. Stek i mitten av ugnen ca 20 min.
  2. Sås:
  3. Blanda pulvret med crème fraichen. Låt stå kallt och dra.
  4. Servera med potatis och den kalla såsen.

Kommentarer

prova o gör en vit sås o häll över fisken innan cornflakesblandningen hälls över,det blir jättegott o såsigt!

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr