Kyckling med paprika sås och ris
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
En matig och fyllig röra. Med massor av användningsområden. Förrätt – Toast – Våffla –Cocktail- eller fyllning i smörgåstårta. Ursprungsidé borde väl Cajsa Warg äras för! Jag gjorde som hon sa, och tog vad jag hade. När det skulle skapas något till kvällens våfflor. Därav den kanske lite udda blandningen. Men jag kan lova att harmonin i det äktenskapet, är livslångt.
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…
En längtan till Turkisk mat
Lika goda som ”Mammas” köttbullar
God curd på körsbär där du inte behöver kärna ur körsbären. Den är dessutom sötad med honung istället för socker, vilket gör den lite…
recept från internet