Currypanerad fisk

En god kombination som passar bra ihop och är mycket lätt att göra.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • Valfri filéad fisk, ca 500 g
  • 1-2 dl vetemjöl
  • 1 dl ströbröd
  • 1-2 msk curry
  • Salt
  • Peppar
  • 2 uppvispade ägg
  • Smör

Gör så här

  1. Vispa upp äggen. Blanda mjöl, ströbröd och kryddorna i en bunke där fisken får plats att paneras i.
  2. Doppa fisken i ägget och sedan i paneringsblandningen och stek i smör och servera med antingen ris eller potatis och gärna en currybaserad kall sås till.

Kommentarer

Smakade supergott..barnen var också helförtjusta, som ibland tycker att jag lagar alldeles för mycket "ny" mat..men fiskarna slank ned med god aptit..5 friska stjärnor
Curry panerad fisk jätte gott kan varmt rekommederas kommer att göra flera gånger tack för receptet anders monica

Liknande recept

Smörig & storslagen fransk chardonnay
98 kr