Dragonfisk med citron

Här smälter man lite smör och låter dragon koka med ett par minuter.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 600 g fiskfilé
  • 1 tsk salt
  • Citronpeppar
  • 1 msk smör
  • 1/2 - 1 msk dragon
  • 1 1/2 dl crème fraiche
  • 1-2 tsk citronsaft
  • 2 hackade tomater

Gör så här

  1. Lägg hackade tomater i botten på en smord ugnsform. Lägg fisken ovanpå. Salta och peppra.
  2. Smält smöret och tillsätt dragon, låt koka på svag värme några minuter.
  3. Tillsätt crème fraiche och citronsaft. Smaka av med salt och citronpeppar.
  4. Häll såsen över fisken och ugnsbaka i ca 25 minuter i 175º.
  5. Servera med kokt potatis och gröna ärter.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr