Dubbla kasslerskivor med grönsakspasta

Gröna tipset: Fördela keson mellan tunna skivor squash som steks någon min per sida istället för kasslern om du vill äta grönt.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 280 g pasta t.ex spiraler
  • 300 g djupfrysta haricots verts
  • 4 tomater
  • 500 g kassler
  • 250 g keso gärna smaksatt med t.ex. feta och oliv
  • Olja

Gör så här

  1. Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning. Låt bönorna koka med när ca 4 min återstår av koktiden.
  2. Skölj och skär tomaterna i klyftor.
  3. Låt pasta och bönor rinna av och blanda med tomatklyftorna.
  4. Skär kasslern i tunna skivor. Fördela keson på hälften av kasslerskivorna. Lägg på resterande skivor och tryck ihop.
  5. Stek kasslerskivorna i 1 msk olja några min per sida.
  6. Servera kasslern med grönsakspasta och bröd.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr