Fisk á la Tunisien

Gott till vilken fisk som helst. Här har jag använt sardiner, går även utmärkt till strömming.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 kg sardiner (orensad)
  • 5-7 vitlöksklyftor
  • 2 msk spiskummin
  • Salt
  • Olja till stekning

Gör så här

  1. Rensa fisken.
  2. Skala och pressa vitlöken.
  3. Blanda vitlöken med kryddorna, fördela kryddblandningen inuti fisken och även utanpå.
  4. Låt ligga ca en halvtimme och marineras.
  5. Stek eller grilla sedan så fisken får fin färg.
  6. Servera med stekt potatis och någon god sås (gärna med mishouia, se recept på detta).
  7. Sallad och bröd.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…