Fisk i folie

Enkel vardagsrätt som kan varieras i det oändliga. Ta de grönsaker som finns hemma för dagen. Jag använder i stort sett nästan aldrig champinjoner på burk, däremot använder vi ganska mycket färska. Men ibland åker det ner en burk i olika maträtter. Det går det med.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 400 g fryst hoki eller torsk, halvtinad
  • Citronpeppar
  • Franska örter
  • 1 bit purjolök, strimlad
  • 2 tomater, i bitar
  • 1 liten burk hela champinjoner, 184 g
  • Smör

Gör så här

  1. Dra av en rejäl bit folie och lägg i en ugnsfast form.
  2. Ner med fisken. Krydda.
  3. Lägg sedan alla grönsaker över fisken och några smörklickar på. Vik ihop folien ordentligt och låt stå i ugnen på 175 grader i ca 30 minuter.
  4. Servera gärna med kokt potatis och sås.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept