Fisk i tomatröra

Fisk och tomater ihop är inte alls så tokigt. Här smaksätts grytan även med curry.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2 gula lökar
  • 1–2 msk smör
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 burk krossade tomater
  • 400 g djupfryst torsk
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 krm curry
  • 0,5 tsk salt
  • Peppar
  • Persilja

Gör så här

  1. Hacka löken och fräs i smöret utan att den tar färg. Rör ner tomatpurén och tillsätt de krossade tomaterna, salt och peppar.
  2. Skär fisken i ca 2 cm tjocka skivor och låt sjuda i såsen under lock i ca 15 minuter. Vispa grädden och smaksätt den med curry. Lägg upp fisken på serveringsfat. Vänd ner grädden i tomatröran och häll den över fisken. Strö rikligt med persilja över det hela och servera med kokt eller pressad potatis.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…