Fisk med pepparrotstäcke

Mild fisk passar bra ihop med stark pepparrot. Använd färsk riven eller mosad på tub eller burk. Pressad potatis är väldigt gott till, kom ihåg att du inte behöver skala. Kör den i potatispressaren så stannar skalet kvar i den.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 600 g torsk, hoki eller rödspätta
  • 2-3 tomater, i bitar
  • Pepparrotstäcke:
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 2 msk pepparrot
  • 1 dl finhackad persilja
  • 1 dl finhackad dill
  • Salt
  • Peppar

Gör så här

  1. Tina fisken. Lägg den i en smord ugnsfast form. Täck med tomatbitarna. Blanda lättcrème fraiche, pepparrot, persilja, dill, salt och peppar. Bred på röran. Stek fisken i 15-20 minuter i 225 grader.
  2. Servera med potatis och sallad.

Kommentarer

Detta var jättegott. Vi hade pressad potatis och grön sparris till.En 5:a blir det.

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…