Fisk och fänkålspanna

Fixa en hel fiskgryta medan riset kokar.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 300 vit fiskfilé
  • 1 liten fänkål
  • 2 tomater
  • 310 g Arla köket skagenpanna
  • Till servering:
  • Kokt ris till 4 portioner

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skär fisken i bitar. Strimla fänkålen tunt och dela tomaterna. Häll grädden och smakpastan i en panna.
  3. Tillsätt fänkålen, rör om och koka upp.
  4. Lägg ner fisken och låt den sjuda i 2 min eller tills fisken är klar. Rör ner tomaterna och låt det bli varmt.
  5. Servera med kokt ris.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…