Fiskbiff med romsås

Snabbt, enkelt och gott.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 200 g koljafilé
  • 2 tsk potatismjöl
  • 1 äggvita
  • Salt
  • Peppar
  • 1 msk hackad gräslök
  • 2 msk ströbröd
  • 1 msk olja
  • Sås:
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 1 msk stenbitsrom eller löjrom
  • 1 msk dill

Gör så här

  1. Finfördela fisken i matberedare. Lägg i potatismjöl, äggvita, salt och peppar och rör ihop.
  2. Blanda i gräslöken och forma 4 biffar. Vänd i ströbröd och stek i olja ca 4 minuter per sida.
  3. Blanda crème fraiche, löjrom och dill. Servera med kokt potatis och sockerärter.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…