Fiskbiffar med salsa

Ett annorlunda sätt att servera fisk, med salsa. För en riktig het salsa, ta mer tabasco. 489 kalorier per portion

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 400 g sej
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 msk smör
  • Salt
  • Salsa:
  • 1 röd lök
  • 1 msk olja
  • 400 g krossade tomater
  • Några droppar tabasco efter smak
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 2 tsk socker
  • Salt
  • Peppar
  • 250 g körsbärstomater
  • ½ gurka
  • 3 dl ris

Gör så här

  1. Hacka löken till salsan, fräs i olja i en kastrull. Tillsätt tomater, tabasco, vinäger, socker, salt och peppar. Koka utan lock 10 minuter. Halvera körsbärstomaterna, dela gurkan mitt itu, gröp ur kärnorna, tärna gurkan.
  2. Lägg tomater och gurktärningar i en skål, häll på tomatsåsen.
  3. Dela fisken i 8 biffar, skär skåror i dem och vänd i mjöl. Stek fisken i smör i en stekpanna, salta.
  4. Servera med ris och salsa.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…