Fiskgryta med curry och ris

Enkel och god fiskgryta med smak av curry.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 400 g djupfryst torskfilé, sej eller kolja
  • 1 purjolök
  • 2 äpplen
  • 1½ msk Milda Culinesse
  • 1 msk curry
  • 2½ dl Milda Mat

Gör så här

  1. Skär fisken i mindre bitar.
  2. Ansa snitta, skölj och strimla purjolöken. Skär äpplen i små tärningar.
  3. Häll matfett i en kastrull och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget. När bubblorna slutat bubbla - lägg i purjolök, äpple och curry och låt det hela fräsa ett par minuter utan att det tar färg.
  4. Häll i Milda Mat och låt koka upp. Lägg i fiskbitarna och låt grytan sjuda i ca 5 - 10 minuter.
  5. Servera fiskgrytan med kokt ris till.

Kommentarer

Enkel och snabb fiskrätt som smakade bra. Perfekt vardagsrätt
Vanligt currypulver - men varför inte testa currypaste :-) Lycka till :-)
Hej, Jag tänkte, när man skriver 'Curry' -menas vanlig pulvercurry krydda? eller någon slags hemmagjord, ? ...eller kanske Curry Paste? =) /Maria

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…