Fiskpinnar med grönsakssås

Stek gärna färsk panerad fisk istället för fiskpinnar.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 10-12 potatisar
  • 4 tomater
  • 1 knippa gräslök
  • 2 dl mini fraiche, 5% fett
  • 600 g djupfrysta fiskpinnar
  • ½ tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • (1-2 tsk råsocker)

Gör så här

  1. Skrapa och skölj potatisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten. Skölj och halvera tomaterna. Gröp ur kärnorna och skär fruktköttet i små tärningar. Hacka gräslöken.
  2. Smaksätt minifraichen med ½ tsk salt, 1 krm mald vitpeppar och gärna 1-2 tsk råsocker. Vänd i tomattärningar och gräslök.
  3. Stek fiskpinnarna enligt förpackningens anvisningar, servera fiskpinnarna med potatis och grönsakssås. Bröd och sallad serveras till.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@pinkladie

Pepparkakor

Detta recept var över hundra år gammalt när jag fick det av Ingrid för 20 år sedan… Överlägsen smak och konsistens!