Fläskfilé i grönpepparsås

Receptet kommer från en gammal arbetskamrat, mycket god filégryta.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 500 g fläskfilé
  • 2 påsar grönpepparsås , ex . Blå band
  • 1 gul lök
  • 1 paprika
  • 1 liten burk skivad svamp
  • 1 paket vispgrädde
  • Persilja

Gör så här

  1. Skär filén i skivor, hacka löken. Bryn filé och löken.
  2. Gör såsen efter paketets recept, låt puttra ett tag, häll i grädden i såsen.
  3. Tillsätt filé, lök och det skurna grönsakerna i såsen, låt puttra i 20 minuter, rör om då och då. Strö över persilja om så önskas. Servera tillsammans med ris, potatisgratäng, klyftpotatis eller det du vill.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept