Franska ärtor

Spännande sallad till de flesta maträtter. Passar också på ett buffébord

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 finhackad liten gul lök
  • 250 g små djupfrysta ärtor petits pois
  • Smör eller margarin
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 klyfta finstrimlad isbergssallad

Gör så här

  1. Fräs löken glansig i matfettet. Tillsätt ärtorna, strö över salt och peppar och låt det hela fräsa under lock på svag värme cirka 5 minuter. Blanda i strimlad sallad. Tillsätt mer matfett och sjud vidare ett par minuter.

Kommentarer

Tack för tipset, det ska jag prova någon gång. Hälsningar Ulla
Detta är ett himla gott tillbehör, ibland brukar jag även ha i lite syltlök också.

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…