Fyllda skinkrullader

En enkel och god rätt att bjuda på till vardag och helg.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 8 skivor färsk skinka eller picnicbog, 400-500 g
  • Ca 1 dl finstrimlad purjolök
  • 100 g grovt hackade champinjoner
  • 1 röd paprika i tärningar
  • 1/2-1 tsk chilipulver
  • 1 msk olja
  • 2 dl crème fraiche, gärna smaksatt med paprika och chili
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 msk soja

Gör så här

  1. Fyllning:
  2. Fräs purjolök, champijoner och paprika i lite olja. Smaksätt med chilipulver.
  3. Häll på 2-3 msk cr"eme fraiche.
  4. Fördela fyllningen på skinkskivorna och fäst ihop dem med en tandpetare.
  5. Får du fyllning över blanda ner den i såsen.
  6. Bryn rullarna några i sänder runt om i olja i en stekpanna.
  7. Krydda dem med salt och peppar.
  8. Lägg över rullarna i en kastrull.
  9. Häll på lite vatten och låt rulladerna eftersteka ca 5 minuter.
  10. Tillsätt resten av crème fraichen.
  11. Smaksätt med lite soja.
  12. Låt rulladerna puttra under lock ett par minuter .
  13. Serveringsförslag: Ris, broccoli och finstrimmlad röd paprika

Kommentarer

Mmmm! Supergott! Vi bytte ut champinjonerna mot några matskedar mjukost Grevé, eftesom stora delar av familjen inte äter svamp. Det blev väldigt gott! Tack för receptet! Mvh Lilas.

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr