Grillad fisk med ingefärssås

Till den nygrillade fisken är det gott med en kall och kryddig sås.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 600 g vit fiskfilé, t ex hoki
  • 1 msk smör- & rapsolja
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 2 färska lökar
  • 250 g cocktailtomater
  • Flingsalt
  • 2 ½ dl Kelda kall sås, Ginger & Rosemary

Gör så här

  1. Pensla fiskfiléerna med smör- & rapsolja, salta och peppra.
  2. Grilla fisken över glöd eller i grillpanna 1½ - 2 minuter per sida.
  3. Skiva löken tunt och skär cocktailtomaterna i halvor. Blanda lök och tomat, strö över lite flingsalt.
  4. Servera fisken med såsen, tomatsalladen och nykokt färskpotatis.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…