Grillad fiskfilé med kräftröra

Vi gjorde pressad potatis till.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 600 g fiskfilé med fast kött, t ex gös
  • 1 msk olja
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • Kräftröra:
  • 1 burk kräftstjärtar i lake (260 g)
  • 1 dl kesella
  • 1 dl minifraiche
  • 1 tsk senap
  • 1 msk hackad gräslök
  • 1 msk hackad dill
  • 1 krm salt
  • 1 krm peppar
  • 4 ägg
  • Potatis

Gör så här

  1. Låt kräftstjärtarna rinna av. Skär dem i bitar.
  2. Rör ihop kesella, minifraiche, senap, gräslök, dill, kryddor och blanda i kräftstjärtarna.
  3. Hårdkoka äggen, skala och dela dem i halvor.
  4. Salta och peppra fisken, vänd den i vetemjöl och skaka av.
  5. Grilla 3-4 min på varje sida.
  6. Servera med kokt potatis, kräftröra och ägghalvor.

Kommentarer

Förlåt jag menar kräftstjärtar . Sorry men alla skaldjur är goda.
Den här ska jag prova inom det snaraste. Både fisk och räkor mums.

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…