Grön skagenpanna med kronärtskocka

En panna med italienska smaker som passar utmärkt till nykokt pasta.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 burk kronärtskockshjärtan, ca 400 g
  • 250 g cocktailtomater
  • 310 g Arla köket skagenpanna
  • 1 påse babyspenat, 80 g
  • Till servering:
  • Valfri pasta till 4 portioner

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Låt skockorna rinna av och skär dem i klyftor.
  3. Halvera tomaterna.
  4. Koka upp grädde och smakpasta i en panna.
  5. Tillsätt spenat, kronärtskocka och tomater, låt koka ca 2 min.
  6. Servera med nykokt pasta.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…