Gumröra på kavring

Lättlagat!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2 purjolökar
  • 2 msk smör eller margarin
  • 2 burkar ansjovisfiléer (à 125 g)
  • 4 hårdkokta ägg
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk hackad färsk basilika
  • 2 msk hackad persilja
  • 2 krm peppar
  • 8 skivor kavring
  • Garnering:
  • Basilika

Gör så här

  1. Skölj, ansa och strimla purjolöken. Fräs purjon mjuk i matfettet i en stekpanna.
  2. Låt ansjovisen rinna av och grovhacka den. Skala och hacka äggen. Blanda ansjovis, ägg och crème fraiche med purjolöken. Tillsätt basilika och persilja.
  3. Smaka av med peppar.
  4. Skär kavringen i trekanter. Fördela gumröran på kavringen.
  5. Garnera med basilika.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…