Madame Ediths Räkpaj – Lättlagat
En lättlagad och riktigt god räkpaj!
När jag hittade detta receptet i en tidning på åttiotalet så tänkte jag först utesluta ett par av ingredienserna. (Min man är nämligen inte så förtjust i grönsaker.) Men hur det nu var så gjorde jag pajen som det stod i receptet, det är inget som jag ångrar idag. Genom åren har folk som fått smaka pajen alltid sagt:- detta är den godaste paj jag nån´sin har ätit! Så varsågoda, nu delar jag med mig av receptet här på matklubben.se
En lättlagad och riktigt god räkpaj!
…på kräftkalaset komplettera med räkpaj – julbordet är också ett passande ställe!
En oerhört god halvfabrikat-paj!
Tips till pajen Grunden. Lägg salladsblad i botten på det gräddade pajskalet innan du lägger i räksalladen, så blir inte pajskalet mjukt och fuktigt.…
Alla som blivit bjudna på denna paj älskar den! Superenkel och snabb att tillaga.
Jättegod paj vars recept jag fått av min kompis Birgit. Inga konstiga ingredienser utan bara en räkpaj.