Vildsvinsgryta
Gryta som tar lite tid, men är värd att vänta på!
En enkel och mycket lättlagad färsgryta där du får användning av vildsvinsfärsen som ligger i frysen. Går naturligtvis bra att tillaga med vanlig nötfärs istället. Jag har provat bådadera och man känner ingen skillnad. Tillagas under tiden som riset kokar färdigt.
Gryta som tar lite tid, men är värd att vänta på!
Att blanda älgfärs med vildsvinsfärs blir väldigt gott. Här även med spiralmakaroner i smeten. En rätt som du endast behöver ha en sallad till.…
Alla tycker om dessa även dom som inte är förtjusta i viltkött så det är tacksamt eftersom vi bjuder mest på viltkött hemma hos…
Lättlagade biffar med en tydlig smak av vilt. Serveras lämpligen med rotsaker som rostats i ugn, gräddsås, svartvinbärsgelé och en fräsch sallad.
Köttet smälter i munnen! Sååå gott!
Väldigt gott med en bit bröd till.