Indisk currysoppa med kyckling

Hittade det här i köksalmenackan från 1983

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 3 tsk curry
  • 2 äpplen
  • 25 g margarin
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 liter buljong från tärning
  • 1 grillad kyckling
  • Persilja
  • Salt
  • Peppar

Gör så här

  1. Hacka löken och fräs den med margarinet i en gryta. Skala äpplena och riv dem grovt. Lägg dem i grytan tillsammans med curryn och rör om. Låt det hela brynas en aning. Pudra över mjölet och rör om innan buljongen slås i grytan. Låt soppan småkoka 10 minuter. Smaka av med salt och peppar. Skär kycklingköttet smått och hacka persiljan. Lägg det i grytan och hetta upp soppan

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept