Kantarell- och räkpanna med kummin

Kantareller, räkor och kummin är bara så gott tillsammans. Till den här rätten behöver du kokt potatis.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 kg kokt kall potatis
  • 5 dl kantareller, gärna färska
  • Margarin att steka i
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 tsk hela kumminfrön
  • 400 g skalade räkor
  • Salt
  • 1 dl finhackad gräslök

Gör så här

  1. Skär potatisen i ganska stora bitar. Stek kantarellerna (dela dem evenuellt i mindre bitar) i magarinet. Lägg kantarellerna åt sidan.
  2. Stek potatis och pressad vitlök i en riktigt stor stekpanna eller stek i två omgångar. Strö på kummin. Rör ner kantareller och räkor.
  3. Smaka av med salt. Toppa med mycket gräslök.

Kommentarer

Hej. Har lagt in ett par bilder efter att vi smakat på din goda kantarell- och räkpanna, den var super till sesampanerad lax.

Liknande recept

Smörig & storslagen fransk chardonnay
98 kr