Kaptensröra

Röran är perfekt som lunchmacka, aptitretare, nattamat och som bufférätt på påskbordet. Bra att ha stående i kylen, den håller sig väl i flera dagar.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 rökta böcklingar
  • 2 hårdkokta ägg
  • 1 rödlök
  • 1 knippa gräslök
  • 1 dl majonnäs
  • 250 g kesella (10 %)
  • 1 msk kapris
  • 1-2 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Rensa böcklingen noga och koka äggen 8-10 minuter.
  2. Skala och finhacka äggen, löken och gräslöken.
  3. Blanda försiktigt ihop alla ingredienserna och låt stå i kylen ca 1 timme.
  4. Servera med hårt eller grovt bröd, salladsblad och citronklyftor.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@neta71

Mammas ansjovistårta

Det är världens godaste och enklaste ansjovistårta. även de som inte tycker om fisk äter denna tårta. Perfekt till påsk och midsommar, men även…

@soleado

Apelsinmunk

En unik söt efterrätt till Påskfesten. Min inspiration kommer från spanska buñuelos de viento (vindmunkar) från Almogía Málaga, ett arabiskt recept som detta är…

@fetgnu

Krämig chilisill

Sillen är en viktig del i våra högtider. Jul, påsk och midsommar är sillen i centrum. Själv älskar jag sälta, krämighet och hetta! Därför…