Kassler till sjöss

Snabb och god!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 300 g kassler, skäres i mindre bitar, typ tärning
  • 2 gula lökar i klyftor
  • 1/2 purjolök, strimlas
  • 2 vitlökskflyftor, hackas
  • 1/2 gul paprika, grovskäres
  • 1/2 röd paprika, grovskäres
  • 200 g chaminjoner, delas i två delar
  • 1 krm curry
  • 3 dl grädde
  • (stark riven ost)

Gör så här

  1. Fräs lök, vitlök, purjolök tillsammans med curryn.
  2. Lägg sedan i paprikan, svampen och kasslern.
  3. Fräs ihop en liten stund
  4. Häll på grädden, låt koka ihop en liten stund.
  5. Det ska vara "Gräddigt". Ta mer grädde om det blivit torrt.
  6. Man kan grädda i ugn också.
  7. Häll då allt i en ungsäker form och täck med stark riven ost
  8. Grädda i 250 grader tills osten får färg.
  9. Vi brukat äta potatis till detta men det går bra med ris också.
  10. En smaksak

Kommentarer

Det här var en mycket uppskattad maträtt som kan ätas fler gånger. Bra med smak./Annelie

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr