Kasslergryta mexicana

En jättegod kasslergryta!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 400 g kassler
  • 3 tomater
  • 200 g färska champinjoner
  • 1 blekselleristjälk
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 burk mild salsa, á 340 g
  • 200 g philadelphiaost
  • Salt
  • Vitpeppar

Gör så här

  1. Skär kassler och tomater i skivor.
  2. Skiva champinjonerna och skär bleksellerin i fina bitar.
  3. Hacka lök och vitlök.
  4. Fräs grönsakerna (lök, vitlök, blekselleri och champinjoner) i en stor stekpanna.
  5. Tillsätt salsa och philadelphiaost.
  6. Låt såsen småputtra några minuter.
  7. Lägg i den skivade kasslern och de skivade tomaterna.
  8. Låt allt bli varmt.
  9. Smaka av med salt och vitpeppar.
  10. Servera med kokt ris och en sallad.

Kommentarer

Jätte gott! Det blev en riktig hit vid matbordet.
Supergod, lätt att göra! Kommer att vara en favorit hemma :)
Min kasslerskräck är botad, detta var riktigt gott. Fast jag började med att torrsteka champinjonerna först. Lade sedan till smör och det andra gröna som skulle stekas
Perfekt när man har bråttom. Snabbt, enkelt och mycket gott. Bjöd på den till vänninelunchen. Uppskattat.
Supergott och superenkelt. Kommer att göras igen.

Liknande recept