Krämig fisk med vitlök och örter

Det här blev riktigt krämigt och mumsigt. Jag hade pressad potatis till för såsen blir ganska lös men potatisen suger upp såsen bra.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 800 g torskfilé
  • 1 burk Crème Bonjour Cuisine vitlök och örter
  • 1 dl riven ost
  • ½ dl fryst dill
  • 1½ tsk citronpeppar
  • 2 dl lättcrème fraiche
  • ½ tsk salt

Gör så här

  1. Lägg fisken i en ugnsform, salta och peppra på fisken.
  2. Blanda Crème Bonjour, dill, lättcrème fraiche och riven ost i en bunke. Smeta över hela blandningen på fisken och strö över ett tunt lager med riven ost. Sätt in fisken på 200 grader i 60 minuter på mittenfalsen i ugnen.
  3. Servera gärna med pressad potatis och några goda kokta grönsaker till.

Kommentarer

Creme Bonjour är en färskost som finns i olika smaker.
Vad ar "Crème Bonjour Cuisine vitlök och örter"? Jag bor i California o kan nog inte kopa det har. Kan nagon tala om vad jag kan anvanda istallet?
Lagade detta idag, det var jätte gott :) Hade i en vitlöksklyfta och en gul lök också. Tack för receptet!
Krämig och god håller jag med om. Familjen gav en fyra i betyg. Vi åt ris till. Lena
använde tinad fisk, hade i ugn ca 40 min, räckte bra. Gott med ris till!
Är fisken fryst eller färsk ? Förmodligen syftas på fryst.. Grandma
Låter väldigt lång tid i ugnen. Tror att jag skall koka upp blandningen först och slå den över fisken sen enbart 30 min i ugnen........Jag skall testa...
60 minuter???????? Jisses!!
Stämmer det att fisken ska vara i ugnen 60 min i 200 grader? Den måste bli snustorr.

Liknande recept