Krämig fiskpanna

Fiskfilé i gräddig sås med tomater och dill.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 600 g vit fiskfilé, t ex hajmal (Pangasius)
  • 1 tsk salt
  • 1 dl ströbröd
  • 2 msk smör
  • 2 dl grädde
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 dl hackad dill
  • 1/2 dl hackad gräslök
  • 250 g körsbärstomater

Gör så här

  1. Dela fisken i bitar ca 7 cm långa.
  2. Salta fisken och vänd den i ströbröd.
  3. Stek i smör 2 minuter per sida.
  4. Koka upp grädde, senap, dill och gräslök i en vid panna.
  5. Lägg i fisken och dela tomaterna. Sjud på svag värme i 5 minuter.
  6. Servera med potatis och sockerärter.
  7. Lycka till! Smaklig måltid.

Kommentarer

Jättegott enkelt och snabbt att tillaga. Kommer att tillaga den fler gånger
Mmmm,va gott detta var!!Gick snabbt att laga också.Detta kommer jag att laga fler gånger!!Tack för receptet!!
Jättegott :-)
Underbart god och enkel att göra! Ett stort tack för receptet, det här kommer att bli en favorit på matbordet lång tid framöver
Gott, snabbt och enkelt var det verkligen =) Tack för en perfekt vardagsrätt.
Hej ros, vi åt denna rätt idag efter all fet julmat, och vi blev helt begeistrade. Så lätt, så snabbt och så jättegott. Tack för ett toppenrecept som naturligtvis får 5 stjärnor och vi kommer att äta detta många gånger. God fortsättning på 2010. M V H Kerstin
Jättesnabbt, jättegott
Five points!! Väldigt god - Tack!
Jag är alltid på jakt efter bra vardagsrecept - det här är definitivt ett sådant, och gott dessutom!
Jättegott, tack för bra recept!
Det blev jätte gott! Tack för receptet :)
Detta var gott.!!
Det här var riktigt gott!

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…