Kyckling med parmesankräm och pasta

Snabb rätt med ljuvligt god kräm.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 600 g kycklingfilé
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Smör
  • Parmesankräm:
  • 2 dl créme fraiche
  • 1 dl finriven parmesanost
  • ½ pressad vitlöksklyfta
  • Salt
  • Nymald svartpeppar
  • Tillbehör:
  • 400 g pasta, gärna pappardelle
  • 200 g sparris eller haricots verts
  • 1 hackad röd paprika
  • Klippt persilja

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Salta och peppra kycklingfiléerna och bryn dem runtom i smör. Efterstek i ugnen ca 20 minuter tills innertemperaturen är 68 eller prova med sticka att köttsaften är klar.
  3. Blanda ihop créme fraiche, parmesanost och pressad vitlök. Smaka av med salt och peppar.
  4. Koka pastan och låt den rinna av.
  5. Servera pastan med kyckling, lätt förvälld sparris eller haricots verts samt parmesankrämen. Strö över hackad paprika och klippt persilja.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…