Beer can burgers!!
Varianter på det här receptet har blivit internet klassiker men med älgfärs blir det en extra dimension. Älgfärs kan bli torr och blandas ofta…
I ökenlandet Oman har man en speciell kryddblandning som kallas Oman Bizar. Den är aningen het men framförallt aromatisk. Det långsamstekta svalnade lammet får en kryddig och salt yta med ett saftigt inre, men kan även serveras varm då den får vila i 10 min i folie efter tillagning innan man skär upp den. Verkar tillagningen lång? Ja, men den sammanräknade arbetsinsatsen är i alla fall liten.
Varianter på det här receptet har blivit internet klassiker men med älgfärs blir det en extra dimension. Älgfärs kan bli torr och blandas ofta…
Jag har här gjort en god krämig nässelsoppa med lite mindre mängd nässlor, lite sötpotatis och med köttfärs och curry. Istället för vildsvinsfärs kan…
En härlig rätt som sköter sig själv i ugnen och ger dig tid för dina gäster. Servera med ett mjukt fylligt vin från t.ex.…
En bra blandning mellan Norrland och Italien.
Morsan och jag brukade slåss om de sista resterna av såsen för att doppa bröd i. Receptet är egentligen för älgbiff men funkar finfint…
Toppen vid fuktigt och kallt väder!