Lantbröd med kantareller och ruccola

Matig och smakrik smörgås toppad med persilja och knaperstekt bacon.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 400 g kantareller
  • 1 msk smör
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 4 skivor parmaskinka
  • 4 skivor rostat lantbröd
  • Ruccola
  • 150 g Høng Creme Vit vitmögelost

Gör så här

  1. Stek kantarellerna i smör och smaka av med salt och peppar.
  2. Stek parmaskinkan i en torr stekpanna så den blir spröd och tar lite färg.
  3. Lägg upp på hushållspapper.
  4. Lägg ruccola på brödskivorna.
  5. Lägg skivor av Høng Creme Vit, kantareller och parmaskinkan ovanpå.
  6. Tips!
  7. Kör smörgåsen lätt i mikron och låt osten smälta ner över sallad och svamp!

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…