Örtstekt fiskfilé

Gott och lätt

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 portionsbitar hoki
  • 2 skivor vitt bröd
  • 4 msk riven parmesanost
  • 2 msk hackad färsk dragon eller 2 tsk torkad
  • 2 msk hackad persilja
  • 1 tsk salt
  • 2 ägg
  • Flytande matfett
  • Tomater
  • Kokt ris

Gör så här

  1. Tina fiskbitarna. Mixa bröd, ost och kryddgrönt i matberedaren. Salta fiskbitarna och vänd dem först i uppvispat ägg, sedan i örtblandningen. Stek fisken i matfett på ganska svag värme tills ytan har fått fin färg och fisken är genomstekt., ca 3-5 minuter på vardera sida, beroende på fiskens tjocklek. Servera med tomater och kokt ris.

Kommentarer

Helt ok fiskrätt. Var lätt att göra.../ Inger

Liknande recept

Smörig & storslagen fransk chardonnay
98 kr