Pangasius med champinjoner

Fisk när den är som godast

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 500 g pangasiusfilé
  • 150 g champinjoner
  • 2 gula lökar
  • 2 msk smör
  • 2½ dl lätt créme fraiche
  • 3 msk riven parmesanost
  • 3 msk ströbröd
  • 1 tsk söt paprika
  • Salt
  • Peppar
  • Olja till stekning

Gör så här

  1. Skiva svampen och skär löken i klyftor. Fräs i olja i en stekpanna. Flytta över allt i en ugnsform och täck över med fiskfiléerna. Salta och peppra. Stek i ugnen 20 minuter i 200 grader.
  2. Rör ihop smör, créme fraiche, salt och peppar med osten.
  3. Häll såsen över fisken, strö över ströbröd och paprika och stek ytterligare 20 minuter.
  4. Servera med nyhckad persilja och bönsallad.

Kommentarer

hej gjorde det här igår,supergott! en femma från mig och familjen. :)

Liknande recept