Paprikapasta med fetaost och ansjovis

En rätt som du både kan äta varm och kall. Perfekt picknickmat i det gröna! 506 kalorier per portion

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 280 g pasta
  • 2 rödlökar
  • 3 paprikor, gärna i olika färger
  • 1 burk ansjovis, 125g
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk kapris
  • 150 g fetaost light
  • 1 kruka oregano
  • 2 krm mald svartpeppar

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skala och grochacka löken. Halvera, kärna ur och skär paprikan i bitar. Häll av och skär ansjovisen i bitar.
  3. Fräs lök och paprika i oljan 5 minuter, tillsätt kaprisen.
  4. Blanda i pastan och låt allt bli varmt.
  5. Toppa med ansjovis och smulad fetaost. Plocka och strö över oregano. Peppra och servera.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…