Pasta penne med fläskfilé, vitlöksfrästa champinjoner och paprika samt pepparcreme

324 kcal Mängd: Kolhydrat 23 g | Protein 42 g | Fett 6,6 g | Fiber 2,2 g Energiprocent: Kolhydrat 29 E% | Protein 51 E% | Fett 18 E% | Fiber 1 E%

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 150 g fläskfilé
  • 25 g pasta penne
  • 50 g paprika
  • 50 g färska champinjoner
  • 50 g kesella lätt 1%
  • 1 hackad vitlöksklyfta
  • 2 msk hackad persilja
  • 1 tsk olivolja
  • Salt
  • Peppar

Gör så här

  1. Koka pastan enligt paketet.
  2. Skär ner fläskfilen i strimlor.
  3. Bryn på fläskfilen först och lägg den på en tallrik.
  4. Fräs champinjonerna i 1 tsk olivolja lägg sedan i vitlöken och paprikan.
  5. Fräs ett tag lägg sedan i fläskfilen igen och fräs runt.
  6. Hacka ner lite färsk persilja och häll i den kokta pastan och woka runt.
  7. Salta och peppra.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…