Rot och kasslerpytt

Nästan lika snabbt som att värma en pyttipanna på påse.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 bit kålrot, ca 400 g
  • 6 potatisar
  • 2 stora morötter
  • 1 bit rotselleri, ca 100 g
  • 1 gul lök
  • Smör
  • Salt
  • Peppar
  • Hackad persilja
  • 300 g kassler
  • Kesella med hackat kryddgrönt

Gör så här

  1. Skala och skär rotfrukter, potatis och lök i små bitar. Stek dem i smör på ganska svag värme tills de börjar mjukna och fått fin färg. Rör om. Smaksätt med salt och peppar. Strö över persilja.
  2. Servera med skivad kassler och örtkesella.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…