Senapsfisk

En jättegod fiskrätt !!!!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 600 g torsk- eller koljafilé
  • 2-3 msk senap
  • 5 gula lökar
  • 2 msk smör
  • 1 fiskbuljongtärning
  • 1 dl vatten
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 msk vetemjöl
  • Salt
  • Peppar
  • Färska örtkryddor

Gör så här

  1. Skala och skiva löken och fräs ringarna mjuka utan att ta färg.
  2. Lägg över i en ugnsäker form.
  3. Salta och peppra fisken och lägg den ovanpå.
  4. Bred senap över hela fiskytan.
  5. Upplös fiskbuljongtärningen i kokande vatten.
  6. Häll först buljongen över fisken och sedan vispgrädden blandad med vetemjölet.
  7. Sätt in fisken i 200 grader varm ugn i ca 15 min.
  8. Klipp färska örtkryddor över rätten och servera med kokt potatis.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept