Snurror med senapssill

God förrätt

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2 burkar senapssill à 230 g
  • ½ dl sillspad
  • 1 äpple
  • 3/4 dl hackad gräslök
  • 300 g Philadelphiaost
  • 5 mjuka rektangulära tunnbröd

Gör så här

  1. Låt sillen rinna av genom sil, spara ½ dl av spadet.
  2. Skär sillen i små bitar.
  3. Skölj äpplet och hacka det i små bitar.
  4. Blanda sill, äpple och gräslök.
  5. Rör nästan all färskost mjuk tillsammans med sillspadet.
  6. Blanda ner sillhacket i ostsmeten.
  7. Fördela fyllningen på tunnbrödets långsida och rulla ihop, fäst skarven med resterande ost.
  8. Vira in rullarna i plastfolie först och därefter i aluniniumfolie för att få stadga.
  9. Förvara rullarna i kylen tills serveringen.
  10. Skär upp dem i 2 cm tjocka skivor.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@zeta

Gazpacho

Kall tomatsoppa, lika god till lunch som till förrätt. Enkel att göra och lätt att förbereda, låt den gärna stå i kylen över natten,…