Stekt pangasiusfilé

Dubbelpanerad pangusiusfilé med kall fisksås.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 3 pangasiusfiléer
  • Margarin
  • Olja
  • Salt
  • Citronpeppar
  • Ägg
  • Ströbröd
  • Vetemjöl
  • Kall fisksås:
  • 2 dl yoghurt naturell
  • 2 msk majonnäs
  • ½ dl bostongurka
  • ½ tsk salt

Gör så här

  1. Tina och skölj av fiskfiléerna och torka av dem med hushållspapper.
  2. Krydda och salta och dubbelpanera dem genom att först doppa dem i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i ströbröd.
  3. Hetta upp oljan och margarinet i en inte allt för het stekpanna.
  4. Bryn fiskfiléerna några minuter på båda sidor.
  5. Blanda ihop ingredienserna till såsen och servera den till fisken samt kokt potatis och gröna ärtor.

Kommentarer

Detta var fantastiskt gott, paneringen var en höjdare! Använde mig inte av den kalla såsen , utan bara små fina ärtor och citron och potatis.

Liknande recept