Sweet Autumn

Honungsstekt kyckling med wokad blandning av höstens steksvamp, wokgrönt och krispiga nudlar.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 5 dl blandad färsk steksvamp
  • 4 kycklingfiléer
  • 1 dl flytande honung
  • 1 burk Mrs cheng´s wok mix med svamp
  • ½ burk Mrs cheng´s strimlade bambuskott
  • 1 burk Mrs cheng´s Thai honey & Soy wok sauce
  • 8 nystan Mrs cheng´s egg noodles
  • 1 dl purjolök, strimlad
  • Mrs cheng’s sesame oil och matolja till stekning
  • Mrs cheng´s Japanese soy sauce

Gör så här

  1. Koka nudlarna efter anvisningen på paketet. Häll sedan av dem och spola med kallt vatten.
  2. Hetta upp en panna eller wok och stek nudlarna i matolja tills de börja få en krispig känsla. Håll hög temperatur och vänd flitigt i pannan. Tag därefter upp nudlarna och lägg dem på en tallrik.
  3. Strimla kycklingfiléerna och stek dem i lite mat- och sesamolja. När kycklingen börjar få färg tillsätts svampen och steks tillsammans med kycklingen i ett par minuter.
  4. Blanda i de väl avrunna grönsakerna och förstekta nudlarna. Häll i woksåsen och honungen och ge rätten ett snabbt uppkok. Smaka av med Mrs cheng´s Imperial soy sauce.
  5. Toppa med strimlad purjolök och servera!

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept