Köttfärskebab med hemmagjord Kebabkrydda
Supergott, nyttigt och enkelt! Jag använder laktosfri turkisk yoghurt, så blir rätten helt laktosfri.
Det här är riktig festmat från det exotiska Thailand. Du kryddar mört strimlat kött med spännande kryddor och låter det sedan sakta koka i kokosmjölk och ananas för att få den rätta österländska smaken.
Supergott, nyttigt och enkelt! Jag använder laktosfri turkisk yoghurt, så blir rätten helt laktosfri.
Vi har börjat köra Burger-Tuesday hemma hos mig, mycket uppskattat av alla husets medlemmar! Detta är det senaste tillskottet, makalöst goda och saftiga burgare…
Gärna kantareller eller ”trattisar”
Ta ut köttet ur kylskåpet så att det blir rumstempererat
Apelsinen sätter verkligen en fin touch på denna rätten.
Underbart gott! Jag serverade med en tomatsalsa och kokt potatis och en kall vitlökssås.