Thailändska vårrullar

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • Ett paket vårrulledeg
  • 50 g glasnudlar som har blötlaggts 20 min i hett vatten
  • 280 g hackade champinjoner
  • 1 msk hackad koriander
  • 1 tsk hackad vitlök
  • 50 g hackad bambuskott
  • 1 hackad purjolök
  • 1 finriven liten morot
  • 1 hackad kålblad
  • 100 g hackade böngroddar
  • 125 g stekt köttfärs
  • 2 msk fisksås

Gör så här

  1. Låt degen tina, skär därefter varje skiva i 4 lika stora delar Fyllning: Blanda glasnudlar, champinjoner, koriander, vitlök, bambuskott, purjolök, morot, kålblad, böngroddar och köttfärs. Tillsätt fisksåsen och blanda igen. Lägg en del av fyllningen i ena hörnet på en degskiva. Vik över hörnet över fyllningen. Vik de två sidorna över fyllningen och rulla ihop. Fukta änden och tryck till så det sitter fast. Stek vårrullarna tills de får en guldbrun färg. Garnera med korianderkvistar eller persilja. Servera med Thailändsk söt chilisås.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…